Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Épitési tanácsok képes leírás - Faház.tlap.hu
részletek »

Épitési tanácsok - Faház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fahaz.tlap.hu » Épitési tanácsok
Keresés
Találatok száma - 28 db
 Mestertippek, faházkivitelezők

Mestertippek, faházkivitelezők

A vállalkozó mester, cég, szakember részletesen ismertetheti fontos jellemzőit. A felvitt adatok, tippek, mester szolgáltatások bármikor frissíthetők. A részletes keresést biztosító informatikai hátterünkkel elősegítjük, hogy minél több építtető, lakásfelújító, mester kereső ember, acélszerkezetek, fémmegmunkálás, ács, bádogos, bádogozás, kémény, kőműves, tetőfedő, tetőfedés, szigetelés, alpintechnika, alpintechnikai munkák, árnyékolástechnika, asztalos, üveges, üvegezés, tükör, burkolás, burkoló, építészeti tervezés, építészeti tervező, építőanyag, tüzép, építőgép, riasztó, vagyonvédelem, épületdiagnosztika, hőszigetelés mérés, munkaruha üzletek, védőeszközök, festékboltok, festés, dekoráció, mázolás, fűtésszerelés, gázszerelés, vízszerelés, klíma, napkollektor, napelem, kútfúrás, fuvarozás, szállítás, költöztetés, generálkivitelezés, generálkivitelező, kertész, földmunka, kertészet, kerti bútor, parképítés, kert, lakatosmunkák, lakatos munkák, lakatos, lakberendezés, lakberendező, belsőépítészet, belsőépítész, takarítás, takarító, rovarirtás, rovarirtó, villanyszerelés, villanyszerelő szolgáltatást igénybevevő, stb. megrendelő könnyen rátaláljon a megfelelő szakemberekre.

30 éves favédelem, kerámiás hővisszaverő fafestékkel

30 éves favédelem, kerámiás hővisszaverő fafestékkel

A fafestékeken belül két csoportot különítünk el, lazúr fafesték, és fedőfestékeket. A fa különleges felületet képez, mivel szerves anyagként álladóan alakul a szerkezete. Az időtálló anyag időtálló fafestéket kíván, mely védi azt a külső hatásoktól és képes alkalmazkodni hozzá. Mindezek mellett jelentős az ideális fafesték vízálló, de egyben páraáteresztő képessége. A fafesték legfontosabb képessége a favédelem. Favédelem során mindig ügyeljünk a megfelelő fa felület előkészítésre. A fafesték egyik legjobb alapozója a fafesték alapozó, amely nagymértékben hozzájárul a favédelemhez. Amennyiben sikeresen elláttuk favédelemmel a fafelületet jöhet a speciális favédelmi festék. Amennyiben igazán tartós akár 30 éves védelmet szeretne adni fafelületeinek, akkor ajánlott a Protektor kerámia tartalmú festék használata. A bevizsgálások 30 év időtállóságot mutatnak. A Protektor fafesték Németországban készült a legmagasabb standardod alapján.

A Mi Otthonunk

A Mi Otthonunk

Lakáskultúra magazin és szakmai portál az otthon, lakás, kert és egyéb témákban. Ha tanácstalan, Kérdezzen szakértőinktől! vagy használja Fórumunkat. Mesterkeresőnkben szinte biztosan talál megfelelő szakembert az elvégzendő munkára. Játékainkon értékes nyereményekhez juthat.

Áramtermelés napelem segítségével

Áramtermelés napelem segítségével

Ha olyan helyen szeretne faházat építeni, ahol nem elérhető az elektromos hálózat, akkor egy igen hatékony megoldás lehet a napelem, napelemes rendszerek használata. Cégünk, a Bács-Zöldenergia Kft. alternatív energia rendszermegoldásokkal foglalkozik. Értékesítéstől kezdve a rendszermegoldások tervezéséig és kivitelezéséig nálunk mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön egy környezetbarát és energiatakarékos otthonban élhessen. Termékeink között megtalálható a napkollektor és a napelem, a szélgenerátor és a hőszivattyú. Így Ön a hűtés-fűtést és az áramtermelést egyaránt képes megoldani zöldenergia segítségével. Komplex rendszerek megvalósításában is közreműködünk. Látogasson el honlapunkra, ismerje meg termékeinket és megoldásainkat.

Épitési műszak iellenőr

Épitési műszak iellenőr

Ha Ön már építkezik vagy építkezni szeretne... Bizonyára ismeri a mondást: Az első házat az ellenségemnek, a másodikat a barátomnak, a harmadikat magamnak építem. Miért építkezne többször, ha már az első is jól sikerülhet? Bemutatjuk az Építési Műszaki Ellenőrt, aki az Ön bizalmasa az építkezés során, hiszen képes megbízója fejével gondolkodni, ugyanakkor önálló rálátással szakmailag felügyelni az építőipari feladatokat akár az ötlettől a megvalósulásig, ellenőri megbízási díjának pedig akár többszörösét takaríthatja meg Önnek. Ha az Ön cége Építési Műszaki Ellenőrt szeretne alkalmazni... Pusztán név és cím alapján nem fogja megtalálni a megfelelő Építési Műszaki Ellenőrt! Olyan adatbázist kínálunk Önnek, amelynek segítségével nem kell felesleges interjúkra pazarolnia az idejét vagy fejvadász cégekre költenie a pénzét.

Építési Műszaki Ellenőr

Építési Műszaki Ellenőr

Lakásvásárlás vagy házépítés során a minőséget az építési műszaki ellenőr biztosítja Önnek. A kivitelezéstől feltétlenül, a tervezés során pedig már javasolt az építési műszaki ellenőr megbízása. Keressen építési műszaki ellenőrt az ellenőrkereső szolgáltatásunk segítségével. Ha Ön már építkezik vagy építkezni szeretne... Bizonyára ismeri a mondást: Az első házat az ellenségemnek, a másodikat a barátomnak, a harmadikat magamnak építem. Miért építkezne többször, ha már az első is jól sikerülhet? Bemutatjuk az Építési Műszaki Ellenőrt, aki az Ön bizalmasa az építkezés során, hiszen képes megbízója fejével gondolkodni, ugyanakkor önálló rálátással szakmailag felügyelni az építőipari feladatokat akár az ötlettől a megvalósulásig, ellenőri megbízási díjának pedig akár többszörösét takaríthatja meg Önnek. Ha az Ön cége Építési Műszaki Ellenőrt szeretne alkalmazni... Pusztán név és cím alapján nem fogja megtalálni a megfelelő Építési Műszaki Ellenőrt! Olyan adatbázist kínálunk Önnek, amelynek segítségével nem kell felesleges interjúkra pazarolnia az idejét vagy fejvadász cégekre költenie a pénzét.

Építkezői kedvezménykártya

Építkezői kedvezménykártya

A KEK Card rendszer két és fél éves tevékenységének folyományaként útjára indítottunk egy önállóan is működőképes irányvonalat. A kártyafelhasználók igényeihez igazodva és az építőipari szegmensre való rálátásunk tapasztalatai alapján létrehoztunk egy csapatot, amely komplett építőipari kivitelezéseket és külön szakipari kivitelezéseket végez három jól elhatárolható területen. Magánerős családi házak építése, belvárosi lakások teljes körű vagy részleges felújítása. V. kerületi tetőterek beépítése, prémium kategóriájú lakások kialakítása. Társasházi közösségek , lakásfenntartó szövetkezetek megbízásából különféle közös tulajdonú területek felújítása. Ezeken a területeken csapatunk számos kiegészítő szolgáltatást nyújt ingyenesen a megrendelőinek. Ezek egy része teljesen új a Magyar piacon és jelenleg kizárólag mi tudjuk ezeket biztosítani. Minden építkezést, felújítást, lakberendezést hosszas tervezés előz meg. Magánszemélyként, cégvezetőként, de akár egy lakóház képviselőjeként is bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor vásárlásainkhoz, elképzeléseink megvalósításához szakmai segítségre lesz szükségünk, de nem tudjuk kihez forduljunk.

Excondo

Excondo

Házak és kertek látványosabban. Az előregyártott Stonecor tavak a világ legszebb tavainak világába kalauzolják Önt: Dél-Németországba a csodálatos Chiemsee, Oroszországba az Aral tó vagy Dél-Amerikába a Titicaca tó partjára. Állítsa össze Önmaga - nagyon egyszerű! Természetes natúr fa, időjárásnak kitett helyen?! Fárasztó és drága felületkezelés, mérgező vegyi anyagok nélkül? Ez ma már lehetséges olcsón, gyorsan, egyszerűen is! A ThermoWood egy teljesen vegyszermentesen, kizárólag hőkezeléssel időjárásállóvá tett faanyag, mely biztonsággal alkalmazható külső térben akár felületkezelés nélkül is.

Faház

Faház

Az EU-hoz való csatlakozás közelsége is egyre inkább ösztönöz, hogy az épülő lakások a hőhasznosítási, újrahasznosítási követelményeknek megfeleljenek. A FA, mint a legtermészetesebb és legegészségesebb építőanyag, számos előnyös tulajdonsága mellett megfelel ezen elvárásoknak. A faház építésének több száz éves hagyománya van, mely a világ számos országában látható. Ma már a hagyományokat a modern technika vívmányai is segítik. Ennek megfelelően bármilyen igényt - az egyszerűtől a luxusig - a családi házak, nyaralók, sorházak, panziók építésében kielégítenek. Nem elhanyagolható körülmény, hogy a hagyományos építőanyagokkal épült házakkal szemben azonos műszaki tartalom mellett nagyságrenddel (20-30 százalékkal) olcsóbbak lehetnek. otthon, ház, lakás, építészet, építőipar, lakberendezés, belsőépítészet, burkolóanyag, térburkolat, bútor, konyha, kert, kertépítés, télikert, szoba, fürdőszoba, tető, garázs, tapéta, fűtés, világítás, uszoda, szauna

Hirdetés
Fakat Online

Fakat Online

FATUDAKOZÓ = három nyelven működő, magyar vállalkozásokat tartalmazó, online faipari termék- és cégkereső. WOODINFO is the biggest hungarian online wood directory. EGYSZERŰ KERESÉS Az egyszerű keresés felülete maga a nyitóoldal, ahol termék és tevékenység vagy a cég neve szerint kereshet. Eza két keresési feltétel a nyitólapon egymástól függetlenül működik, egymással nem köthető össze, azért sem mert ez nem lenne logikus. Keresés cégnév szerint A keresett cég nevéből bármely betűcsoportot írjon be az ablakba és az enter billentyűvel, vagy a Keresés gombra kattintással indítsa al a keresést. Ha pontosan tudja a cég nevét és ebből minél többet beír, annál pontosabban azt az egy bizonyos céget kapja a találati listában. Rövidebb betűcsoport hatására hosszabb találati listát kap eredményül: mindazokat a cégeket, melyek nevében ez a betűcsoport előfordul. Ha keresésnél ő vagy ű betűt is használ, akkor előtte állítsa a böngészőjét közép-európai windows-ra vagy közép-európai ISO-ra a nézet / kódolás menüben. A nyitólapról indított cégnévre keresés eredménye a nyiólap ablakát cseréli le, a nyitólapra tehát a böngésző program vissza gobjával léphet vissza a találati céglistáról.

Faország

Faország

- Készházak - Rönkházak - Gerendaházak - Faipari gépek - Felületkezelés - Faépítészet szoftverek - Faipari szoftverek - Fa: csodálatos materia - Lakberendezés - Thermowood

fenster plast

fenster plast

Cégünk központi telephelye Budapesten a III. kerületben, a Szentendrei út 17 szám alatt található. Elsősorban műanyag ablak, fa ablak, alumínium ablakok, ajtók gyártásával, forgalmazásával, beépítésével foglalkozunk, de termékeink között megtalálhatóak az árnyékolástechnikai termékek, tűzgátló ajtók, beltéri ajtók, garázskapuk, ipari kapuk, és minden ami a nyílászárókkal kapcsolatos. 6 évnyi és több száz panellakás, középület, családi ház, és ipari épület referenciánk garancia a megbízhatóságra!

Festék a 15 éves favédelemért és hőszigetelésért!

Festék a 15 éves favédelemért és hőszigetelésért!

Festék hőszigetelés egyben! Speciális hőszigetelő festékünkkel Ön nem pusztán a festést végezheti el, hanem lakása hőszigetelését és penész elleni védelmét is megoldhatja. A hőhullámok visszaveréséről a festékben található kisméretű kerámiagömbök gondoskodnak. Termékünk alkalmazása esetén a lakás nyáron lassabban melegedik fel, télen megfogja a benti meleget, így lassítja a kihűlést. A nyári melegedés ellen a kültéri festékünk, míg a téli lehűlés ellen a beltéri festékünk alkalmazandó. Megoldásunkkal akár 40%-kal csökkentheti téli energiaigényét, ezen felül a penészmentes felület is garantált. Energia felhasználás csökkenése, penészmentesítés egyetlen technológia alkalmazásával. Fedezze fel Ön is! Módszerünket fa- és fémépületekre, valamint idősebb épületekre is alkalmazhatja. Festék hőszigetelés egyben!

Festék ötletek - tanácsok

Festék ötletek - tanácsok

Fafesték ötletek. A kültéri festékeknek 3 egyedi típusa van: Fémfesték: a fém felületét teljesen elfedje a festék a nedvességtől és a levegőtől védve, így nem fog rozsdásodni felület. Ilyenkor speciális előkészítés és felületkezelés szükséges. Tetőfesték: fontos szerepük van, a tető beázását akadályozzák és ha hővisszaverő képességgel is rendelkezik, akkor nyáron a lakásban kellemes hőmérséklet alakul, ezzel a klímaberendezést is kevesebbet használja. Mielőtt bármibe is kezd, figyeljen arra, hogy a tetőre lerakódott szemetet alaposan távolítsa el! Fafesték: 2 féle lehet, lazúr és fedőfesték. Mivel a fa élő anyag, így folyamatosan változik a szerkezete. Olyan festéket kell választania, mely rugalmasan ezt követi és időtálló védelmet biztosít a fának. Elengedhetetlen, hogy vízhatlan ugyanakkor páraáteresztő legyen.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Hőszigetelés - hogyan, miként?

Hőszigetelés - hogyan, miként?

Hőszigetelés és faház. A hőszigetelés és az energiatudatos építkezés az egyik legfontosabb szempont lett a családi és faházak építése során. Habár a fa jó hőszigetelő vagyon fontos a faházunk hőszigeteléséről kellőképp gondoskodjuk. Hőszigetelési portálunkon minden hasznos információt megtalál faházunk és egyéb lakásunk hőszigetelése során. Hőszigetelés portál minden amit a hőszigetelésről tudni akartál.

Hőszigetelési infó

Hőszigetelési infó

Drága a fűtés? Megkönnyebbülés lenne kevesebbet kiadni? Könnyítse fűtési számláját a hőszigetelés segítségével! A hőszigetelés használatával energiát és pénzt spórolhat meg és otthonának élettartalmát is kitolhatja. Tájékozódjon a hőszigetelő rendszer árakról. Tud róla, hogy hőszigetelés nélkül az épületek hőveszteségének 40%-át a falakon eltávozó hő okozza? A polisztirol hőszigetelő rendszer ez ellen nyújt védelmet, így könnyen a felére is zsugoríthatják a falakon kiszökő hőenergia arányát. A homlokzati hőszigetelés is ezzel támogatja a pénztárcáját! A honlapon átolvashatja a polisztirol hőszigetelő rendszerek árakat, illetve megtekintheti az akciós hőszigetelő rendszer lehetőséget is. Legyen hőszigetelő rendszer, utólagos vagy homlokzati hőszigetelés, akkor a hőszigetelés.eu segít önnek!

Tuti menü