Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faházépítés képes leírás - Faház.tlap.hu
részletek »

Faházépítés - Faház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fahaz.tlap.hu » Faházépítés
Keresés
Találatok száma - 32 db
Béta-Fa

Béta-Fa

Bemutatkozás Cégünk 2005-ben alakult. Cégalapításunk előtt több más céggel dolgoztunk együtt alvállalkozóként, sok tapasztalatot gyűjtöttünk, és elég tudást és akaratot éreztünk magunkban, ahhoz, hogy mint önálló cég jelenjünk meg a hazai piacon. Célkitűzéseink között szerepel, hogy a fő tevékenységünknek számító bútorasztalosságot a lehető legmagasabb szintre emeljük, a mindennapi újításokat szem előtt tartva, vásárlóink elvárásainak maximálisan megfeleljünk. Emellett a gipszkartonozást melléktevékenységként végezzük. Ezen a téren is a naprakész, a legfrissebb technológiák alkalmazása a cél. Ebben az évben megkezdjük az egyre jobban keresett napkollektorok forgalmazását és telepítését is. Reményeink szerint mind az ár mind a minőség jobb a piacon lévő konkurenciák által forgalmazottaknál. Szolgáltatás &# 8226; Konyhaszekrények készítése - Szobabútorok készítése - Gyerekbútorok készítése - Irodabútorok készítése - Gardrobe-ok készítése - Lapraszerelt bútorok összerakása - Lépcsők, szaunák készítése - Faházak készítése, készreszerelése - Nyílászárók cseréje - Gipszkartonozás, álmennyezet kiépítése - Napkollektorok telepítése

Dudik János

Dudik János

Ács, ács, acs, tető, ácsmunkák, ácsmester, tetőszerkezet készítés, tetőfedés, felújítás, építési műszaki ellenőr, faépítmények kivitelezése (terasz, garázs, előtető, díszelőtető, szaletli) és egyéb ácsmunkák. Ácsmunkák - tető munkák - előtető - díszelőtető munkák Dudik János - Dudik - Tető Bt. - ÁCSMUNKÁK EGYEDI KIVITELEZÉSSEL - TETŐFEDŐ ÉS BÁDOGOSMUNKÁK - TETŐFELÚJJÍTÁS - TOVÁBBÁ: - ELŐTETŐ - TETŐ - GALÉRIA - LÉPCSŐ - PERGOLA - TERASZ - FÉSZER - KOCSIBEÁLLÓ - KAPU - KERÍTÉS - KÉSZÍTÉSE - LAKÁSDEKOR. Ács, tetőfedő és bádogos munkákban korán nagy tájékozottságra (tapasztalatokra) tettem szert apám mellett, aki ács volt. Építész technikusként 1991-ben végeztem, erre alapoztam vállalkozásomat. Munkáim kapcsán és Ipartestületi elnökségi tagságom révén felkérést kaptam építőipari szakmunkás vizsgáztatásra is. Ez vezetett odáig, hogy ma már tanítom is az ács szakmát. Jelenleg műszaki ellenőrként is dolgozom az építőipari tevékenységem mellett. Legutóbbi munkáim: dísztetők, előtetők különösen nagy lehetőséget adnak a tető egyedi kivitelezésére.

Előregyártott tető

Előregyártott tető

A számítógép által vezérelt gépsoron legyártott tető néhány nap alatt a házra kerül. Gyors, pontos, faanyag takarékos. 30 és garancia! Cégünk, mely könnyűszerkezetes családi házak építésével foglalkozik, új tevékenységével a tégla épületet választók számára is próbál segítséget nyújtani. A tető a ház egyik legfontosabb része. Építsünk bármilyen technológiával, tetőre mindig szükségünk van. A tető védelmet nyújt, és házunk dísze is. A jól megépített tető megnöveli épületünk élettartamát, késlelteti az évtizedek múlva esedékes felújítást, komfort érzetet és esztétikai élményt is nyújt. Ebben, az építkezés egyik legfontosabb fázisában próbálunk Mindenki partnere lenni, és szakértelmünkkel segíteni a nem könnyűszerkezetet választókat is, egy új, a honlapunkon és egyre több helyen is megismerhető technológiával.

Fadoktor Mérnöki Iroda Kft.

Fadoktor Mérnöki Iroda Kft.

Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. finn gerendaházak építésével és faanyagvédelemmel foglalkozó családi vállalkozás. A céget nagy építőipari, faipari kereskedelmi, faanyagvédelmi szakértői, faipari termékgyártási, pedagógiai és oktatási múlttal rendelkező szakemberek alapították, akik a tevékenységük során, tradicionálisan a természetes faanyag felhasználását, és annak hosszútávú felhasználhatóságát biztosító környezetbarát védelmét tekintik legfőbb feladatuknak. Tevékenységünkben elsődlegesen a finn gyártmányú gerendaházak tervezésére, szállítására és építésére helyezzük a hangsúlyt. Világszínvonalú termékeink és tapasztalt, gyakorlott, 15 éves építési múltra visszatekintő építőcsapatunk a záloga annak, hogy ön egy kellemes hangulatú, energiatakarékos, tartós és értékálló családi otthon tulajdonosa lehet. Ezen felül régi és leendő partnereinkkel a faanyagvédelem területén áztató- és telítőberendezések, favédőszerek forgalmazójaként, valamint szakértői felülvizsgálatok és faanyagvédelmi kivitelezések műszaki ellenőrzésének elvégzőjeként is keressük az együttműködés lehetőségeit. Szaktanácsadással, tervezéssel és ajánlatok készítésével bármikor állunk rendelkezésére!

Fagarázsgyár

Fagarázsgyár

Fából készült garázsok, kocsibeállók, teraszok, pergolák, teraszburkolatok,faházak, szaletlik, filagóriák, fatárolók,polikarbonát előtetők készítésével foglalkozunk. A honlapon találhatóak készgarázsok, kocsibeállók, előtetők, melyeket egy egyszerű űrlap segítségével tud megrendelni a látogató,de egyedi megrendelések elkészítését is vállaljuk. A fotógalériaban található közel kétszáz fotó ötletet adhat előtető, pergola, vagy bármilyen más faépülethez, illetve látható milyen minőségben készülnek az általunk készített faépületek.

Faház építés és bérbeadása

Faház építés és bérbeadása

Cégünk családi vállalkozásként foglalkozik faház és egyéb fatermékek gyártásával. Típusházaink mellett rendelhet tőlünk egyedi igényei alapján tervezett és épített faházat. Minőségi, Erdélyből és Kárpátaljáról származó alapanyagokkal dolgozunk, amelyeket nagy odafigyeléssel munkálunk meg. Boronafalas technológiával készült faházaink stabil szerkezetűek, megfelelő karbantartás mellett évtizedekig szolgálják tulajdonosaikat. Rendelhet tőlünk 21, 28 és 44 mm-es falvastagsággal rendelkező faházakat.

Faház építése

Faház építése

A faház építése Mint az Európai Unió tagja a tagság bennünket is egyre inkább ösztönöz, hogy az épülő lakások a hőhasznosítási, újrahasznosítási követelményeknek megfeleljenek. A FA, mint a legtermészetesebb és legegészségesebb építőanyag, számos előnyös tulajdonsága mellett megfelel ezen elvárásoknak. Fa alapanyag, szigetelő anyag, gipszkarton, minden ami egy fa házhoz kell ide kattintva! Faház építése A faház építésének több száz éves hagyománya van, mely a világ számos országában látható. Ma már a hagyományokat a modern technika vívmányai is segítik. Ennek megfelelően bármilyen igényt - az egyszerűtől a luxusig - a családi házak, nyaralók, sorházak, panziók építésében kielégítenek. Nem elhanyagolható körülmény, hogy a hagyományos építőanyagokkal épült házakkal szemben azonos műszaki tartalom mellett nagyságrenddel (20-30 százalékkal) olcsóbbak lehetnek. Miért válasszunk faházat? Többek között azért, mert a faház él, lélegzik és a természet közelségének érzetét kelti. A természetességen kívül mi az, ami mellette szól?

Faház Erdélyből

Faház Erdélyből

Sok előnye van egy fából készült nyaralónak, családi háznak. Ugyanolyan időtálló, mint egy téglából készült ház, azonban gyorsabban felépíthető, szétszedhető és máshol újra összeállítható. Az ára is sokkal kedvezőbb, jobb hőszigetelő képessége, együtt él és lélegzik a benne lakó emberrel és nem utolsó sorban stílusa van. Minden faház vásárlásakor vállaljuk a hőszigetelt külső- és belső nyílászárók - szabvány méretekben vagy a megrendelő, ettől eltérő, egyedi igényei szerinti - legyártását.

Faházépítő elemek - Fadepo Fatelep

Faházépítő elemek - Fadepo Fatelep

Gerendaház, zsindely vagy rönkprofilú fa építőanyagok széles választékban kaphatók a budapesti Fadepo Fatelep kínálatában. A luc-, borovi és vörösfenyő alapanyagból készült faházépítő elemek közt nemcsak a profi asztalosok, ácsok, hanem az otthonukat szépíteni vágyó kezdő barkácsolók is megtalálják a kedvükre valót. A kiemelkedően kedvező ár-érték arányú faanyagokkal könnyű dolgozni, de természetesen munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésére, ha szakmai tanácsra lenne szüksége. Látogasson el fatelepünkre, és tekintse meg választékunkat, melyben egyéb faanyagok, így OSB lap, lambéria és időtálló hajópadló is megtalálható.

Hirdetés
Fatipp Bt.

Fatipp Bt.

FATIPP BT családi vállalkozásként tizenöt éve van jelen a nyílászáró gyártó piacon. Kezdetben fa alapanyagból készültek az ajtók, ablakok, majd műanyag ill. alumínium nyílászárók gyártásával bővítettünk. ÉME minősítéssel 1997 óta rendelkezünk. 2003-ban fa-, gerenda-, és rönkház gyártására dolgoztunk ki technológiát, gömbölyű és szögletes keresztmetszetű profillal. A továbbiakban kellemes böngészést és eredményes tájékozódást kívánunk Önnek.

fenster plast

fenster plast

Cégünk központi telephelye Budapesten a III. kerületben, a Szentendrei út 17 szám alatt található. Elsősorban műanyag ablak, fa ablak, alumínium ablakok, ajtók gyártásával, forgalmazásával, beépítésével foglalkozunk, de termékeink között megtalálhatóak az árnyékolástechnikai termékek, tűzgátló ajtók, beltéri ajtók, garázskapuk, ipari kapuk, és minden ami a nyílászárókkal kapcsolatos. 6 évnyi és több száz panellakás, középület, családi ház, és ipari épület referenciánk garancia a megbízhatóságra!

G-oldLake Faházak

G-oldLake Faházak

Cégünk a szauna építésen kívül kis- és közepes méretű faépítményeket is gyárt. Termékeink között található kerti faház, kerti pavilon, hétvégi faház, szerszámtároló, nyaraló, garázs, stb. A faházak szerkezetkészen, a tetőt a kiválasztott tetőburkolattal befedve, gépészet nélkül kerülnek legyártásra és átadásra. A G-oldLake Faházak minden esetben, egyedi méretben és megrendelésre készülnek. Ön választ! Mi építünk. Több éves gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal.

Gapa Faépítmények

Gapa Faépítmények

Tevékenységünket közel két évtizede folytatjuk. Kezdetben fakereskedelem volt a fő profil, ezáltal megismerkedtünk a fa, mint alapanyag tulajdonságaival, megmunkálhatóságával és felhasználhatóságával. 1996-ban elkezdtük a faépítmények készítését A-Z-ig egyedi kivitelben, helyszíni szereléssel ill. telepítéssel, amely a mai napig tevékenységünk meghatározó része. Széles referencia körrel rendelkezünk, a megye határait jóval túl lépve is. Szolgáltatásaink: Tanácsadás, Tervezés, Ingyenes árajánlat készítés, Generál kivitelezés, Extrém ötletek megtervezése, megvalósítása Tevékenységeink: Kerti faház építés, Régi faház felújítása, bővítése, Tetőtér beépítése Termékeink: filagória (kerti kiülő), pergola (garázsbeálló), faház, babaház, játszóház, hétvégi ház, féltető, szélfogó, kocsi beálló, garázs, kutyaól, fatároló, szerszámtároló, egyedi nyílászárók, lépcső, korlát, kerítés, híd, kerti híd, stb.

Gerendaház.com - Gerendaház stresszmentesen

Gerendaház.com - Gerendaház stresszmentesen

Lakható gerendaház, megfizethető áron. A mi gerendaházaink melegek, kevés karbantartást igényelnek, nyugodtak és környezetbarátok! Építessen gerendaház hosszú távra, alacsony fenntartási költséggel. Kiemelten figyelünk ügyfeleink egyedi igényeire, szem előtt tartva az épülő gerendaház minőségét és használhatóságát is! Tekintse meg weblapunkat!

Grand-Ács Kft.

Grand-Ács Kft.

A Grand-Ács Kft az elmúlt években kivitelezett műszaki fejlesztéseinek, több évtizedes faipari tapasztalatának köszönhetően dolgozta ki : a GRAND - DUPLA BORONAFALAS FALSZERKEZETÉT, mely műszaki tulajdonságait tekintve kiemelkedőnek nevezhető a piaci kínálatban, ezt a tényt támasztja alá az elnyert 2008. ÉVI CONSTRUMA ÚJDONSÁG DÍJ, mely szakmai elismerés cégünk életében igen fontos. Boronafalunk ÉMI-minősítéssel rendelkezik. A boronafal egymáson vízszintesen elhelyezkedő gerendákból készül, a sarkokon összelapolt kötésekkel, melyet a legkorszerűbb német technológia alkalmazásával egy CNC vezérelt ácsipari szabászgép milliméter pontossággal készít el. Az egyre fokozódó műszaki követelmények (hőtechnika, páratechnika stb.) napjainkban olyan rendszerek kialakítását igénylik, melyeket a hagyományos gerendafalak már nagyon nehezen tudnának kielégíteni. A Grand-Ács Kft. ezen szempontok figyelembevételével - kifejezetten az épületek hőszigetelésére helyezve a hangsúlyt - egy speciális dupla boronafalas szerkezetet fejlesztett ki. Cégünk munkájában segítséget nyújtott a Nyugat-Magyarországi Egyetem, Faipari Mérnöki Kara.

Gyefa Kft.

Gyefa Kft.

Cégünk 1994. január 15. alapítás óta áll a faszerkezetes építészet szolgálatában. Elődünk a Mezőturi Állami gazdaság fatelepe volt, melyet a privatizáció után átvettünk az eszköz-államányával és a szakembereivel. Ezt követöen technológiai fejlesztéseket hajtottunk végre mind a rétegelt ragasztott fatermékek fagerendák gyártásában, illetve speciális színpadi és tánctermi padozatok készítésében. Jelenleg a GYEFA KFT. 4 magyar magánszemély tulajdonában van. Ügyvezetőnk a cég alapítása óta Balog Károly. Társaságunk jövöjének megalapozása piaci versenyképességének fenntartása a vevők által megkövetelt magas szinvonalú és kiváló minőségű szolgáltatásokkal érjük el. A piacon folytatott konkurencia harcban egyetlen esély a fennmaradásra és a fejlődésre az, hogy minőségben és szolgáltatásban többet, jobbat és pontosabban végezzük munkánkat.

Gyulafa Kft.

Gyulafa Kft.

A Gyulafa Kft.-t 2000-ben alapítottuk, mint családi vállalkozást. Cégünk tevékenysége: fenyő-fűrészáru nagy- és kiskereskedelem. Jelenleg román szlovák orosz és ukrán partnerekkel van kapcsolatunk, melyek közül 12 céggel kizárólagos szerződésünk van. Havonta kb. 1000 m3 fűrészárut importálunk. Cégünk profilját folyamatos vásárlói igényfelmérésekkel próbáltuk kialakítani. Vásárlóink igényeit 2000 m3-es raktárkészletünkből szabvány méretek esetén azonnal ki tudjuk elégíteni, egyedi méretek rendelése esetén is állunk rendelkezésre. Szolgáltatásaink teljeskörűek, házhozszállítás mellett vállaljuk a faanyagok gomba- és rovarmentesítését EU-s követelményeknek megfelelő rendszerben. (Német Meba típusú géppel, amelyben 12 m-es hosszig tudjuk áztatni a fűrészárut.) Forgalmazunk lambériát és hajópadlót is. Aktuális akcióinkról hirdetéseken keresztül próbáljuk megyei szinten tájékoztatni a meglévő és új ügyfeleinket. Annak érdekében, hogy piaci pozíciónkat meg tudjuk tartani, vagy erősíteni tudjuk cégünket, költségkímélően kell üzemelnünk. Szállítási költségeink csökkentése érdekében 7,5 tonnás teherautóinkon kívül saját kamionnal is rendelkezünk.

Tuti menü