Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar gyártó cégek képes leírás - Faház.tlap.hu
részletek »

Magyar gyártó cégek - Faház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fahaz.tlap.hu » Magyar gyártó cégek
Keresés
Találatok száma - 22 db
 Woodinternational Hungary Kft.

Woodinternational Hungary Kft.

A Wood International Hungary Kft. orosz gerendaházak és rönkházak építésével foglalkozik. Partnereinknek, a GREENSIDE Rt.-nek (Finn- Orosz Részvénytársaság) és a VESTA Kft.-nek köszönhetően igényes, minőségi otthont építünk Önnek - megfizethető áron! Referenciáink között nemcsak családi házak szerepelnek, hanem a 100 -es szaunaháztól kezdve a 350 -es épületig minden, ami fából készülhet. Partnerként azért választottuk az orosz faházgyártókat, mert házaik építéséhez garantáltan kiváló minőségű alapanyagokat (szép rajzolatú, kieső göcsöktől mentes, gyantafolyás nélküli fákat) használnak fel, amelyeket a legmodernebb finn gépsorokon gyártanak le. A finn részvényesek felügyelete garantálja a csúcsminőséget . Alapanyagként - a borovi fenyő mellett - egyedül nálunk megtalálható fafajtákat is kínálunk: a vörös fenyőt és a cirbolyafenyőt. Minden feldolgozott faanyagról származási bizonyítvánnyal (FORM A) rendelkezünk. Házainkra 10 éves garanciát vállalunk. Hazai szakembereink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a faházak építése területén. Garantáljuk a precízen elvégzett, időben elkészülő minőségi munkát!s

Ablakraktar

Ablakraktar

Cégünk az egyedileg gyártott műanyag, fa és alumínium szerkezetek mellett nagy hangsúlyt fektet a raktárkészletről történő kiszolgálásra. Így cégünknél azonnal elérhető több száz műanyag, fa és alumínium ajtó, ablak, beltéri ajtó, bejárati ajtó, és egyéb nyílászárók. Cégünk hatodik éve van piacvezető pozícióban a szegmensben, így évi több száz referenciamunkánk mellett ez is garancia megbízhatóságunkra.

Agro-Alfa Plus

Agro-Alfa Plus

A finneknél évszázadok óta a legelterjedtebb építkezési mód a fenyögerendából készített ház. Az igen fejlett technológia révén Finnország a faházgyártásban és architektúrában a világon vezető helyre került. Évente több ezer gerendaházat gyártanak, melynek jelentős részét a világ minden tájára exportálják. A finn gerendaházak keresettek az egész világon, akár a hideg és fagyos Norvégiában vagy éppen a meleg és napos éghajlatú Görögországban is. Mivel a kör-nyezetvédelem, az energiatakarékosság egyre inkább középpontba kerül és növekszik az igény a természetbe illő környezet iránt, ezért hazánkban is egyre népszerűbbek a finn faházak. Az ősi módszereken alapuló, de az új igényekhez alkalmazkodó, magas színvonalú, modern gyártási technológia a gerendaház megfelelő kezelésével hosszú évtizedek múlva is otthont nyújt a sokadik generációnak is. A gerendaház emberbarát lakóteret biztosít, mivel a fa él, lélegző anyag, a gerendaházban mindig optimális, stabil a páratartalom páratartalom. A fa jó szigetelő tulajdonsága miatt télen meleg, nyáron kekellemesen hűvös marad a lakótér.

Anico hészházak

Anico hészházak

A Készházakról dióhéjban (könnyűszerkezetes ház) Magyarországon a családi ház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített készházak, könnyűszerkezetes épületek száma rohamosan nő. Érdemes megnézni, milyen okok vezetnek egy családi házat építeni szándékozót arra, hogy a készház, könnyűszerkezetes technológiát válassza. Egy készházban a belső kialakításban minden olyan anyag, esztétikai elem, belsőépítészeti elképzelés megvalósítható, mint ami a falazott kivitelű épületben. Néhány mondatba összeszedtük az ANICO Kft. készházai és a hagyományos technológiával (téglával) épült lakóházak közötti különbségeket. Készház, készházak, könnyűszerkezetes kispaneles és nagypaneles rendszerű lakó épület tervezése és kivitelezése. (Készház, készházak, gyorsház, könnyűszerkezetes ház, faház)

Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft.

Bien-Zenker Hausbau Hungária Kft.

Könnyűszerkezetes házak - friss hírei. Aktuális információk a készházak, könnyűszerkezetes házak piacáról. Könnyűszerkezetes házak építése, nyílt nap. Mit tartalmaz egy készház ára? Új könnyűszerkzetes ház típus. Eladó Bien Zenker könnyűszerkezetes házak.

ELFA Kft.

ELFA Kft.

Cégünk boronafalú faházak építésével, tervezésével, készre építésével foglalkozik. Az épületek funkciójuk szerint lehetnek kerti szerszámtárolók, garázsok, horgász tanyák, szauna épületek, nyaralók, vagy családi házak. A házak alapanyaga részben a Kárpátok magasabban fekvő erdeiből nyert lucfenyő, részben pedig Finnország északi vidékéről, Rovaniemi várostól északra fekvő erdőkből származik. A speciálisan válogatott, szárított, két oldalon gyalult, két oldalon mart elemek nút-féderes illesztéssel kapcsolódnak. A falvégeken a fél elemmel eltolt darabok csapos kapcsolással illeszkednek. Az épületek falvastagsága 40, 60, 80, 100, 160, de akár 180 mm. A házak élettartamának figyelembe vétele miatt kisebb keresztmetszettel cégünk nem foglalkozik. Az építmények állékonysága - a fakapcsolatok kitűnő tűrésének köszönhetően - kiváló. Fontos, ha nem megfelelő vastagságú fal a teherhordó szerkezet, szükséges belső szigetelés készítése. Ezzel elérhető, hogy a hagyományos falszerkezeteknél sokkal jobb szigetelésű épületeket építünk.

Erdélyi faházak

Erdélyi faházak

Cégünk 28 éves tapasztalattal segíti ügyfeleit, a tervezéstől a finanszírozáson keresztül házaik kulcsrakész átadásáig, pénzügyi kereteikhez és életstílusukhoz igazodva. Gyárainkban gerenda, rönk, favázszerkezetes és készházakat gyártunk. Többgenerációs tapasztalatokkal rendelkező szakembereink nagy gondossággal válogatott rönkökből, professzionális gépekkel, nagy pontossággal gyártják le házainkat, melyeket egész európában nagy sikerrel értékesítünk. Alapelveink: · beépítésre kerülő alapanyagaink szigorú minőségi válogatása · technológiai fegyelem · pontos kivitelezés, magasan kvalifikált munkatársaink segítségével Ha Önnek van egy álma, mi megvalósítjuk. Erdélyi faházak, gerendaház, rönkház, könnyűszerkezet, favázszerkezet, készházak, Timber house, Loghouse, Loghome, Manufactured home, Modular home, Trailer home, Built on site, Holzhaus, Blockhaus, Fertighaus

Faház - SziliCom 98 Bt.

Faház - SziliCom 98 Bt.

Rövid határidővel és kedvező áron kínáljuk energiatakarékos lakó- és hétvégi gerendaházak kivitelezését. Alapanyag: házaink mesterségesen szárított erdélyi fenyőfából készülnek. Megrendelőink tetszőleges elképzeléseit valósítjuk meg, egyedi tervek alapján, földszintes és tetőtér-beépítéses változatban egyaránt. A homlokzati falak hőátbocsátási tényezője 0,25 W/m2K*, jóval kedvezőbb, mint a szabványban megengedett 0,7 W/m2K érték, így a fűtési költség min. 40%-al csökkenhet.

Finn gerenda

Finn gerenda

építés, építkezés, építő anyag, építészet, ház, faház, gerendaház, rönkház, készház, fa, északi fenyő, finn fenyő, lucfenyő, gerenda, rönk, finn, finn ország, könnyűszerkezetes, ácsmunka, famunka, falszerkezet, gerendafal, hajópadló, nyílászáró, lambéria, falszigetelés, hőszigetelés, hangszigetelés, szigetelés, szigetelőanyag, gyorsház, építkezési mód, alap, alapozás, sávalap, alternatív építészet, organikus építészet, természetvédelem, természetes építőanyag, gépészet, épületgépészet, tető, tetőszerkezet, szauna, eurohonka, log houses

Hirdetés
Kerítés

Kerítés

Mindent amit a kerítésekről tudni kell. A témával kapcsolatos gyártókkal forgalmazókkal ismerkedhet meg ha ellátogat hozzánk. Megismerheti a magyarországi kerítésgyártó valamint kaputechnikával foglalkozó cégek listáját. Megpróbáltunk minden olyan kerítés fajtát összegyűjteni ami a kerítés építéskor, készítéskor, tervezéskor segítséget nyújthat a látogatóknak. A téma dobozokban azok a forgalmazók szerepelnek, akik a legjobb szolgáltatást tudják nyújtani az adott kerítés fajtára vonatkozóan. Továbbá az oldalon számos kerítés kiegészítővel kapcsolatos cégek is találhatóak.

Műanyag ablak Bp

Műanyag ablak Bp

Cégünk a műanyag ablakok specialistája. Az elmúlt 6 év során évi 5-600 egyedi lakást építettünk be elsősorban műanyag nyílászárókkal. A lakások mellett nagy számban végezzük ipari épületek, középületek, iskolák, óvodák nyílászáró cseréjét is, elsősorban szintén műanyag nyílászárókkal. A műanyag ablakok mellett számtalan más termékkel s foglalkozunk, melyek a nyílászárókhoz kapcsolódnak. Nyílászáróit természetesen be is építjük. Kollegáink rendkívül magasan képzettek, több éves tapasztalatuk garantája Önnek a kiváló munkát. ablak raktárról, ablak azonnal, ablak készlet, ajtó raktárról, műanyag ablak, müanyag ablak, fa ablak, alumínium ablak, beltéri ajtó, amerikai ablak, ablak ajtó, nyílászáró, ablak műanyag, garázskapu, ajtók, műanyag ablakok, műanyag nyílászáró

Nebraska

Nebraska

A NEBRASKA ÉPÍTÉSI IRODA 1990-ben készítette első favázas épületét, majd a megrendelések növekvő száma indokolttá tette a fejlesztéseket is. 1994 óta a NEBRASKA-HÁZ ÉPÍTÉSI Kft. immár több mint 50 egyedileg tervezett családi házat, nyaralót és kereskedelmi épített. A saját fejlesztésű technológia a külső körbefalazás alkalmazásával tér el a többi könnyűszerkezetes építési rendszertől. A burkoló téglafal statikai, hangszigetelési tulajdonságaival, időjárás-állóságával és esztétikumával egyedivé teszi a házakat. A szellőztetett légrés a nyári hővédelmet és a párakivezetést biztosítja. Az ÉMI által bevizsgált technológia további előnye a rövid építési idő, az előre kalkulálható költségek, a lakás kellemes hőérzete és az alacsony energiafelhasználás. A garantált áras szerződési rendszer az építtető biztonságát szolgálja, a megbízhatóságot az ÉME-tanúsítvány és a MAKÉSZ védjegy szavatolja. A NEBRASKA-HÁZ ÉPÍTÉSI Kft. célja az ügyfelek teljes körű kiszolgálása a tervezéstől a kulcsrakész átadásig vagy akár a kerti műtárgyak megépítéséig. Garancia a minőségre A Nebraska-ház Építési Kft. tagja az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetség (ÉVOSZ) Könnyűszerkezetépítő Tagozatának.

Otthon Plusz 2000 Bt.

Otthon Plusz 2000 Bt.

Vállalkozásunkat 2000-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy Szegeden és környékén favázas családi házakat építsünk egy saját szabadalmaztatott favázas építési rendszerből. A szabadalom regisztrációs száma: P0204317. Ez alatt a 8 éves időszak alatt saját építési technológiánkkal több mint 40 lakóházat sikerült felépítenünk megrendelőink megelégedésére. 2007-től kezdve a Cégnél jelentkező családi ház építésére vonatkozó megrendelési igények folyamatosan csökkentek, így egyéb más tevékenységi körrel is bővült kínálatunk. Első lépésként kisméretű földmunkagépek bérbeadásával kezdtünk el foglalkozni, kisebb földmunkák elvégzését is elvállaltuk. Majd az eddigiek mellett a mérnöki tevékenységek bővítésére is nagy hangsúlyt fektettünk. Jelenleg a mérnöki munkák szakterületeit szeretnénk bővíteni. 2009. 01. 01-től Cégünk vállalja épületek energetikai tanúsítását, hétköznapi nyelven "zöld kártya" készítését, valamint a tanúsításhoz szükséges energetikai számítások elvégzését is, és egyéb más mérnöki szolgáltatásokat. Szolgáltatásainkról részletesen a weblap menüpontjaiban tudnak tájékozódni.

Papyrus Kft

Papyrus Kft

Cégünk a Papyrus Kft. 1990 óta képvisel külföldi papír, karton és csomagolóanyag gyártókat a hazai piacon. Számos cég illetve márka bevezetése és piaci jelenléte fűződik a nevünkhöz (AssiDomän/Royal kraftpapírok, Hauffe/ Polyform önátíró papírok, Badenkarton/ dobozkartonok, stb.) Fő tevékenységünk a partnereink által gyártott és forgalmazott termékek értékesítésének elősegítése, szakmai tanácsadás valamint teljes körű vevőszolgálat. Foglalkozunk továbbá a felmerülő új vevőigényeknek megfelelő beszállítók felkutatásával is.

Pezo Wood

Pezo Wood

Cégünk boronafalú faházak építésével, tervezésével, készre építésével foglalkozik. Az épületek funkciójuk szerint lehetnek kerti szerszámtárolók, garázsok, horgász tanyák, szauna épületek, nyaralók, vagy családi házak. A házak alapanyaga részben a Kárpátok magasabban fekvő erdeiből nyert lucfenyő, részben pedig Finnország északi vidékéről, Rovaniemi várostól északra fekvő erdőkből származik. A speciálisan válogatott, szárított, két oldalon gyalult, két oldalon mart elemek nút-féderes illesztéssel kapcsolódnak. A falvégeken a fél elemmel eltolt darabok csapos kapcsolással illeszkednek. Az épületek falvastagsága 40, 70, 80, 100, 160, de akár 180 mm. A házak élettartamának figyelembe vétele miatt kisebb keresztmetszettel cégünk nem foglalkozik. Az építmények állékonysága - a fakapcsolatok kitűnő tűrésének köszönhetően - kiváló. Fontos, ha nem megfelelő vastagságú fal a teherhordó szerkezet, szükséges belső szigetelés készítése. Ezzel elérhető, hogy a hagyományos falszerkezeteknél sokkal jobb szigetelésű épületeket építünk.

RantaLog Kft.

RantaLog Kft.

A finn Rantasalmi Oy cég 1946-ban elsőként kezdte meg ipari méretekben gyártani a finn gerendaházakat. Azóta is Európa egyik legnagyobb gerendaház gyártójaként szállít házakat a világ különböző részeire. A cég ötvözi a tradicionális gerendaház építési technikát a legmodernebb gyártási technológiával (CAD számítógépes tervezőprogram, lézeres mérőtechnika). Ennek köszönheti magas minőségét és megbecsültségét Japántól Németországig. A cég magyarországi kizárólagos képviseletét a RantaLog Kft. látja el. Az Alapanyagokról Finnországban az épületek 80%-a fából készül. Ennek az oka az, hogy ezen az éghajlaton növekvő fenyők hőszigetelési és tartóssági tulajdonságai lényegesen jobbak, alkalmasabbak faházak építésére, mint Kárpát-medencei társaik. A Rantasalmi gerendaházak építéséhez 80-100 éves fákat használunk, melyeknek gyantatartalma, tömörsége, tartóssága, formatartása a speciális környezeti és éghajlati viszonyok miatt rendkívül jó. A Gerendák Fajtái: * Tömör, szögletes gerenda: 94 mm * Laminált, szögletes gerenda: 113x180 mm, 134x180mm, 180x225 mm, 210x225 mm * EKO-REX technológia szögletes anyagból

Roko Készházak Kft

Roko Készházak Kft

Cégünk fő profilja az üzemben gyártott fa nagypaneles, könnyűszerkezetes épületek tervezése, gyártása, kivitelezése és forgalmazása a hétvégi és családi házaktól a társasházakon keresztül a csarnokszerkezetekig. Termékeink minden tekintetben megfelelnek a kor követelményeinek. Célunk olyan lakókörnyezetet biztosítani Önnek és családjának, melyben hosszú évtizedeken keresztül jól érezheti magát.

Tuti menü